OVER ONS

Wie zijn wij?

TEZ Financials BV en New Financials BV bestaan uit gedreven en enthousiaste professionals met brede ervaring op het gebied van financiën. Onze professionals zijn echter bovenal mensen die het ondernemers vak door en door begrijpen en niets liever doen dan je de ruimte geven om jou en je onderneming hun volledige potentie te laten bereiken.

Om onze cliënten optimaal van dienst te kunnen zijn houden wij onze kennis up to date door regelmatig cursussen te volgens en dagelijks vakliteratuur te lezen. De wet- en regelgeving staat immers nooit stil!

Onze missie is om te ondernemen samen met jou als ondernemer. Doordat wij zorgdragen voor jouw financiële, fiscale en HR zaken, kun jij je richten op de dingen waar je goed in bent en die geld opleveren.

"Ons team als uitbreiding van jouw team!"

Onze waarden, jouw voordelen

Wij vinden het belangrijk om duidelijk te communiceren, transparante prijzen te hanteren en een betrouwbare partner te zijn voor onze klanten. Onze klanten mogen innovatieve en kwalitatief hoge dienstverlening van ons verwachten voor een zeer scherpe prijs.

Maar boven alles zijn onze klanten onze eerste prioriteit.

"Wij zijn pas tevreden als jij dat bent!"

Amsterdam

Gerrit van der Veenstraat 112hs
1077 EN Amsterdam
Tel: 020 662 5021
info@tezfinancials.nl

schoonhoven

Achterwetering 33
2871 RK Schoonhoven
Tel: 0182-381 033
info@newfinancials.nl

Rotterdam

Lichtenauerlaan 102-120
3062 ME Rotterdam
Tel: 010-798 2438
rotterdam@newfinancials.nl