Online boekhouden

Online boekhouden

Online boekhouden regel je gemakkelijk zelf met Exact Online. Soms loop je daarmee alsnog tegen vragen aan. Hoe zit het met je klant- of leveranciersgegevens? Waar vind je het openstaande debiteurensaldo? Hoe moet je de liquiditeitspositie interpreteren? In dat geval is het ideaal dat je met je vragen altijd terecht kunt bij ervaren specialisten. 

Wij hebben dit pakket ontwikkeld speciaal om in deze behoefte te voorzien. Hierin voorzien wij jou van informatie die speciaal op jou gericht is. Exact Online kun je onder andere gebruiken voor je financiële administratie, het elektronisch betaalverkeer en voor facturatie.

Tevens is het mogelijk een volledige digitale administratie te voeren met onze scan-en-herken-service.

Voor wie is dit geschikt?

Exact Online is ideaal voor de ondernemer van nu. Je bent druk met de dagelijkse gang van zaken en hebt geen tijd of middelen om iemand in te huren voor je administratie. Je wilt dit wel op een professionele en degelijke manier geregeld hebben. Met Exact Online werk je dan erg gemakkelijk samen met zowel je collega’s als de professionals van New Financials aan een goede boekhouding.

Waarom kies je voor online boekhouden?

 

Online boekhouden via New Financials is vooral geschikt voor ondernemers die hun administratie op een gemakkelijke manier efficiënt willen bijhouden. Enerzijds beschik je over de flexibiliteit van het online boekhouden en anderzijds over de kennis en expertise van onze professionals.

Wil je het pakket eens uitproberen? Dat kan. Je kunt het pakket nu gratis 30 dagen uitproberen. 

Openingstijden:

Ma t/m vrij 9:00 – 17:00 uur

Amsterdam

Gerrit van der Veenstraat 112hs
1077 EN Amsterdam
Tel: 020 662 5021
info@tezfinancials.nl

schoonhoven

Achterwetering 33
2871 RK Schoonhoven
Tel: 0182-381 033
info@newfinancials.nl

Rotterdam

Lichtenauerlaan 102-120
3062 ME Rotterdam
Tel: 010-798 2438
rotterdam@newfinancials.nl

© Copyright 2020 TEZ Financials - All Rights Reserved