Belasting adviezen & aangiften

Belasting adviezen & aangiften

Bij de belastingdienst zijn wij geregistreerd als belastingconsulent. Ons kantoor is dan ook gespecialiseerd in het doen van alle fiscale aangiften en kunnen deze op deskundige wijze voor u verzorgen.

Wij kunnen u begeleiden bij belastingcontroles en bij het verhelpen van geschillen met de Belastingdienst.

Als ondernemer ben je volgens de Nederlandse wet verplicht om belastingaangifte te doen. Wij begrijpen hoe belangrijk het is voor jou als ondernemer om die aangiften goed uit te voeren. Je aangifte heeft immers rechtstreeks invloed op het resultaat van je onderneming en je persoonlijke inkomen. 

Wij verzorgen het volgende voor je:

  • Aangifte omzetbelasting
  • Aangifte Intracommunautaire Transacties
  • Aangifte Loonbelasting
  • Aangifte Inkomstenbelasting
  • Aangifte Vennootschapsbelasting
  • Aangifte Dividendbelasting

Voor wie?

Belastingaangiften is een belangrijke zaak voor alle ondernemers. Sommige ondernemers met een relatief eenvoudige administratie doen het zelf. Wanneer je fulltime onderneemt, worden belastingaangiften al snel ingewikkelder. Vooral als je geen eigen administratieve afdeling hebt, is het aan te raden om dit te laten controleren door een professional. Grondige kennis van aftrekposten, bijvoorbeeld, kan veel geld opleveren!

Waarom?

Waarom zou je belastingaangiften uitbesteden? Simpel: onze experts hebben kennis van de regels en weten hoe je jouw aangifte het beste opstelt. Op die manier verdienen ze zichzelf terug. Daar houdt onze dienstverlening niet op. We verzorgen bijvoorbeeld ook het opstellen van bezwaarschriften, verzoeken om vermindering en/of uitstel van betaling of het opstellen van beroepschriften tegen uitspraken en beslissingen van de Belastingdienst. 

Openingstijden:

Ma t/m vrij 9:00 – 17:00 uur

Amsterdam

Gerrit van der Veenstraat 112hs
1077 EN Amsterdam
Tel: 020 662 5021
info@tezfinancials.nl

schoonhoven

Achterwetering 33
2871 RK Schoonhoven
Tel: 0182-381 033
info@newfinancials.nl

Rotterdam

Lichtenauerlaan 102-120
3062 ME Rotterdam
Tel: 010-798 2438
rotterdam@newfinancials.nl